Sterling

Vår historie
Aircontact ble stiftet i 1962 med hovedsete i Oslo og er et av verdens eldste og mest erfarne flymeglerforetak. Med bakgrunn fra shipping og luftfart, var grunnlaget de første årene å frakte sjøfolk og reservedeler til skip verden rundt. Fra første stund har Aircontact vist seg ledende i sin bransje, spesielt her i Skandinavia og vi har med årenes løp vokst til å dekke alle typer for utleie av fly. Vi har i dag kontorer i Oslo, Stavanger og Stockholm. Fra våre kontorer dekkes flyoperasjoner verden rundt, på alle kontinenter. Aircontact er i dag heleid av Aircontact Group AS.

Vårt oppdrag
Aircontacts mål, er å sikre sine kunders suksess i sine markeder, uansett segment. Dette skal vi gjøre ved å levere charterflyløsninger med fokus på sikkerhet, kvalitet, responstid og skreddersydde løsninger. 

Vår visjon
Å være en av Europas ledene flymeglerforetak med verdenomspennende operasjoner

Vårt lag
Våre flymeglere har lang fartstid innenfor flymegling og variert bakgrunn fra reisebyrå, flyselskap, shipping, forsvar og humanitært arbeid. Våre høyst motiverte og kvalifiserte medarbeidere, jobber døgnet rundt for å nå vårt mål, som er å overstige våre kunders forventninger til oss. Vi mener at nettopp vårt lag, er det lille ekstra som skal til for å levere det kunden forventer og mer.

Vår økonomi
Aircontact har siden oppstarten i 1962, hatt gode resultater og bygget seg opp en solid kapitalbase. Dette gir deg som kunde sikkerhet, for at vi gjennomfører og overholder våre forpliktelser. Vår solide økonomi tillater oss å delta på de store anbudene, hvor det kreves økonomisk gjennomføringsevne og solitditet. Dette gir oss som storforbrukere av fly, de beste priser og tilgang på fly, som alle våre kunder får verdi av. Airconatct AS er heleid av Aircontact Group AS, som aktivt er inne på eiersiden i flere industrier, deriblant innen reiseliv og helikopter.  

Enterair Beige.jpg