Vi udfører opgaver

Når en kontrakt er signeret starter vores virkelige job. Uanset om opgaven er fragt af gods eller passagerer, vil der være mange detaljer, som skal ordnes inden flyet er i luften. Aircontact vil koordinere alle detaljer så vores klienter ikke behøver at bekymre sig, og på den måde sørge for at flyvningen bliver gennemført efter aftale. Aircontact stopper ikke sit arbejde førend flyet står trygt på den ønskede destination.

Operationskontrol

Vi vil altid forberede en briefing inden flyet letter fra lufthavnen. Her vil vi skitsere al nødvendig information vi har aftalt for flyvningen, som for eksempel håndteringsdetaljer, catering, flyruter, kontaktinformation og lignende. Under selve operationen vil Aircontacts OSS kontinuerligt overvåge og sende bevægelsesrapport til klienten og andre parter, såfremt dette ønskes, så alle de involverede parter hele tiden er opdateret med flyets status og udvikling.

Sikkerhed og ansvarlighed

Det er flyselskabets ansvar at se til, at alle certifikater, forsikringer og lignende er i overensstemmelse med aktuelle reguleringer, og det er op til de nationale civile luftfartsmyndigheder at kontrollere disse faktorer. Aircontact udfører altid sin egen referencekontrol for at være sikker på, at alt er i orden. Vores virksomhed agerer som mægler for mange forskellige typer af fly på global basis og vores klienter bliver kontinuerligt informeret om hvilke selskaber, der er involverede.

Finansielle aspekter

Aircontact er en del af Aircontact-gruppen, som er aktivt involveret i forskellige sektorer inden for rejseindustrien, og vi har en årlig omsætning på mere end 500 millioner Euro. Med en gennemsnitlig bruttoomsætning på mere end 50 millioner Euro har Aircontact et solidt økonomisk grundlag med gode årlige resultater og præstationer på et konstant højt niveau. Alle betalinger for charterfly går til Aircontact, som så sørger for videre betaling til flyselskaberne. Den finansielle risiko er minimeret, eftersom du undgår at betale store beløb til ukendte flyselskab med udenlandske bankkonti. På Aircontact kender vi vores leverandører meget godt; desuden forstår vi også risikoen bedre. Som klient hos os kan du undgå usikkerhed og være tryg med at din betaling er gået til en tryg norsk virksomhed.

infograph_EN.png