Hyra ett flyg

Våre erfarne flymeglere hjelper deg

Har du spørsmål om våre flytjenester, priser og serviceområder hører vi gjerne fra deg.

Hva skjer når du leier fly av oss

Når du inngår en avtale med oss, sikrer vi at alle detaljer angående din flyreise eller fraktforespørsel blir koordinert på en korrekt og effektiv måte. Vi jobber hver dag for å sikre at du som kunde får den avtalte tjenesten uten unødvendig ekstraarbeid for dere. Vårt arbeid er ikke fullført før flyturen er gjennomført som avtalt, og flyet er trygt parkert på sin endelige destinasjon.

Få den flytjenesten du ønsker

For hver flyvning sender vi deg alltid en forhåndsoversikt over reisen. I denne oversikten finner du all nødvendig informasjon om flyturen, inkludert servering om bord, flyruter og kontaktinformasjon. Hvis det er en fraktflyvning, vil vi også inkludere detaljer om håndtering av lasten i oversikten.

Under flyvningen sørger vårt operasjonssenter for kontinuerlig overvåkning av flyturen og sender oppdateringer om flystatus til relevante parter som skal motta disse oppdateringene.

Vi er en sikker og ansvarlig flymegler

Det er flyselskapets ansvar å sørge for at alle sertifikater, forsikringer og papirer er i samsvar med gjeldende lover og bestemmelser. Det er de nasjonale sivile luftfartsmyndighetene som fører kontroll på dette.

I tillegg til å sikre at all dokumentasjon er i orden, gjennomfører vi i Aircontact alltid våre egne referansekontroller. Vi formidler fly fra et bredt spekter av flyselskaper over hele verden, og vi holder deg som kunde oppdatert om statusen til selskapene vi benytter for din private flyreise.