Sterling

Vores historie

Aircontact blev stiftet i 1962 med hovedsæde i Oslo, og er en af verdens ældste og mest erfarne flymægler-virksomheder. Med baggrund fra shipping og luftfart, var grundlaget de første årene, at fragte søfolk og reservedele til skibe rundt om i verden. Aircontact har fra starten været ledende i branchen. Selvom hovedfokus i alle år har været på Skandinavien og Norden, så opererer Aircontact i dag på alle kontinenter.Aircontact er 100% ejet af Aircontact Group AS.

 

Vores mål

Aircontacts mål, er at sikre at vores kunder har succes i sine markeder, uanset segment. Dette skal vi gøre ved å levere charterfly-løsninger med fokus på sikkerhed, kvalitet, lav responstid og skræddersyede løsninger.

 

Vores vision

At være en av Europas ledende flymægler-virksomheder, med verdensomspændende operationer.

 

Vores Team

Vores flymæglere har lang erfaring indenfor branchen, og har en varieret  baggrund fra rejsebureau, flyselskab, shipping, forsvar og humanitært arbejde. Vores motiverende og højt kvalificerede ansatte, arbejder døgnet rundt for at nå vores mål, som er at overstige vores kunders forventninger til os.

Vi mener, at netop vores team har det lille ekstra som skal til, for at levere det kunden forventer, og mere til.

 

Vores økonomi

Aircontact har siden opstarten i 1962, haft gode resultater og bygget op en solid kapitalbase. Dette giver dig som kunde en sikkerhed, for at vi gennemfører og overholder vores forpligtelser. Vores solide økonomi tillader os at kunne deltage i store internationale udbud. Dette gør, at vi som en stor aktør på markedet får stordriftsfordele. Denne sikrer vores kunder den bedste tilgang, og de priser når, de har behov for at chartre et fly . Aircontact AS en en del av Aircontact Group AS.  

Enterair Beige.jpg