Vores erfaring – din fordel

Aircontact er en af verdens ældste flymæglerfirmaer og har leveret globale flyløsninger siden 1962. Vi har altid fokus på kvalitet, sikkerhed og konkurrencedygtige priser for vores passager- og fragtløsninger, både på det skandinaviske og internationale marked.

Vores flymæglere har lang erfaring inden for flymægling og bringer en varieret baggrund med sig fra rejsebureauer, flyselskaber, shipping, forsvar og humanitært arbejde. Vores dedikerede og kvalificerede medarbejdere arbejder kontinuerligt for at opnå vores mål: At levere mere end hvad vores kunder forventer af os. Vores ekspertise og motivation er faktorerne, der giver vores kunder en oplevelse af, at vi yder det ekstra lille.

Vores opgave

Aircontacts mål er at sikre succes for vores kunder på alle markedssegmenter. Dette opnår vi gennem levering af charterfly, privatfly og fragtflyvninger med stærkt fokus på sikkerhed og kvalitet. Udover det giver vi vores kunder hurtig respons og skræddersyede løsninger, der passer til deres unikke behov.

Vores vision

At være en af Europas førende flymæglerfirmaer med global rækkevidde

Tryg og solid leverandør af flytjenester

AS Aircontact er en del af Aircontactgruppen, og sammen er vi aktivt involveret i forskellige sektorer inden for rejseindustrien. Med en årlig omsætning på over 500 millioner euro innad i gruppen har vi en solid økonomisk fundament, der gør det muligt for AS Aircontact at opnå gode årlige resultater og opretholde en konstant høj standard.

Når du lejer et charterfly gennem Aircontact, håndterer vi alle betalinger på dine vegne. Dette indebærer, at vi påtager os ansvaret for at videreføre betalingerne til de forskellige flyselskaber. På denne måde minimeres både din økonomiske risiko og den tid, der bruges på at håndtere betalinger til ukendte flyselskaber med udenlandske bankkonti. Som kunde hos os kan du føle dig tryg og sikker, da betalingen foretages til et pålideligt og norsk selskab. Vi har grundig kendskab til vores leverandører og branchen baseret på mange års erfaring.

Vi har drevet med udlejning af fly i over 60 år

AS Aircontact blev grundlagt i 1962 og er et af verdens ældste og mest erfarne flymæglerfirmaer. Med baggrund inden for shipping og luftfart var grundlaget i de første år at transportere søfolk og reservedele til skibe over hele verden. Lige fra starten har Aircontact vist sig at være førende inden for sin branche – især her i Skandinavien. Vi har gennem årene udvidet vores serviceområde til at omfatte alle former for flyleje.

I dag har vi kontorer i Oslo, Stavanger og Stockholm. Fra vores kontorer dækker vi flyoperationer på alle kontinenter – verden rundt.