Paxfly forfra_500x333.jpg   Paxfly boarding_500x332.jpg

Leie av charterfly - et bedre alternativ

Ved å leie sitt eget fly sparer man tid, reiser mer behagelig og til tider billigere enn med et vanlig rutefly. Det er flere fordeler med å chartre eget fly: Du bestemmer selv avreisetidspunkt, og flyr direkte uten å skulle bytte fly underveis. Flyet har man helt  for seg selv, og man har egne dedikerte check-in skranker. ​

Avhengig av størrelsen på charterflyet er det ofte mulig å bruke en mindre flyplass som ligger nærmere ønsket destinasjon. Det er langt flere flyplasser i Europa enn de som brukes til vanlig rutetrafikk. Å benytte en flyplass som ligger nærmere deres destinasjon kan bidra til å redusere kostnader, spesielt for større grupper, når skjulte kostnader som hotell, måltider og tapte arbeidstimer regnes med.  

Om bord på flyet er det mulighet for profilering og spesialtilpasning. Få nakke trekk med bedriftens logo påtrykt, eller få servert en oppgraderes Business Class meal med fri bar. Vi sørger for at flygningen tilpasses akkurat dine behov.

Siden 1962 har Aircontact levert charterfly-løsninger for norske og internasjonale kunder. Vi leverer alle typer fly - fra jumbojets til små propellfly. Hos Aircontact er ingen oppdrag for store eller for små.

Aircontact finner alltid beste pris på leie av charterfly

Hvis du vurderer å leie fly, er den beste fremgangsmåten å be om et spesifikt pristilbud. I vår bransje kan det ofte være vanskelig å skaffe veiledende priser, siden faktorer som sesong og tilgang i markedet kan påvirke prisene. Våre flymeglere kjenner markedet godt og vil alltid være parat til å finne de beste tilbudene i markedet. 

Aircontact arrangerer over tusen flyvninger i året, og vi kan derfor forhandle frem de beste prisene og betingelsene for deg som kunde. Vi finner det flyet og de flyselskapene som dekker dine behov best, og vårt pristilbud er alltid gratis, uansett om du velger å benytte tilbudet eller ikke.  

Aircontacts flymeglere er tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Vi står klare til å bruke vårt brede nettverk for å finne en løsning som passer deg.

Kontakt oss for pris på å chartre ditt eget fly idag! Du kan nå oss på e-post brokers@aircontact.com, ringe oss på +47 22 92 55 50 eller trykke på "send forespørsel" under.