Charterflyg - Ett bättre alternativ.

Paxfly forfra_500x333.jpg Paxfly boarding_500x332.jpg

Hyr ett charter flygplan

I mer än 50 år har Aircontact sysslat med lufttransport, allt från stora Boeing 747 jumbo jet till små propellerflygplan. Hos Aircontact är inga uppdrag för stora eller för små.

Ett charterflyg är ofta tidsbesparande, mer behagligt och kan också vara billigare än ett vanligt reguljärflyg. Det är många fördelar: beroende av storleken på flygplanet är det ofta möjligt att använda en mindre flygplats som ligger närmare er slutdestination. Det finns tio gånger så många flygplatser i Europa än de som användas av reguljärflyg. För större grupper kan detta reducera kostnader när man räknar in utgifter som hotell, måltider, förlorade arbetstimmar och liknande. Det är sällan större grupper får möjlighet att köpa billiga biljetter hos de stora flygbolagen. Sammantaget betyder detta att charterflyg i många tillfällen är det bättre alternativet.

Aircontact hittar alltid det bästa erbjudandet

När man tänker på att flyga charter är det normalt bäst att fråga om ett specifikt prisförslag. I vår industri kan det ofta vara svårt att ta fram priser på förhand, eftersom hög- och lågsäsong och den lokala marknaden kan påverka priserna. På grund av detta varierar priset men eftersom vi känner marknaden väl så ger Aircontact alltid bästa tillgängliga avtal. Vår erfarenhet visar att det sällan är någon poäng för dig som privatperson att ta kontakt med ett flygbolag, som flygmäklare kan vi alltid förhandla bättre priser och villkor. Om du tar direktkontakt med ett flygbolag går du in i en okänd roll som obetald mäklare. Vårt prisförslag är gratis oavsett om du väljer att ta emot erbjudandet eller inte.

 

Aircontacts mäklaravdelning är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi står redo att använda vårt stora nätverk av kontakter för att tillfredsställa just dina behov.

 

Kontakta oss på e-post pax@aircontact.com eller ring +47 22 92 55 50.