AN-124 de-icing_460x306.jpg      CJM Maxiums AN124

Frakt Charter

De senaste fyra decennierna har Aircontact varit en del av flyg industrin, har chartermarknaden för kommersiell frakt genomgått en stor förändring. Många avgångar med vanliga fraktflyg plus ett ökande antal passagerarflyg till nya destinationer, har lett till andra alternativ för kommersiell frakt av gods. Nya krav om effektivitet och “precis-i-tid”-leverering har bidragit till att mindre kapital er uppbundet, något som betyder mindre lagerkapacitet och tid. På grund av detta har kraven på charterflyg ökat drastisk på flera nya områden, som till exempel bilindustrin, IT och olja. Samtidigt är det delvis en avsaknad av vanlig fraktkapacitet eftersom luftfart växer snabbare än någon annan transportform. Vi har daglig kontakt med företag över hela världen och vet därför var vi ska vända oss för att lokalisera de allra bästa alternativen för våra klienter. Därför kan vi också snabbt hitta det rätta flygplanet för dit gods, oavsett om det är ett litet paket på 10 kilo eller en frakt på 100 ton.

 

I den kommersiella godssektorn sparar man pengar genom att spara tid. Använder du charter sparar du tid, samtidigt som du får fördelarna av vår erfarenhet i godsfrakt för shipping-, olje och bilindustri. Våra huvudklienter är internationella och nationala speditionsbolag, men vi har också kontakt med slutanvändare.

 

Aircontacts mäklaravdelning är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi står redo att använda vårt stora nätverk av kontakter för att tillfredsställa just dina behov.

Skjermbilde 2015-06-05 kl. 16.31.58.png

Vårt prisförslag er självklart gratis oavsett om vi får uppdraget eller inte.

 

Kontakta oss gärna på e-post cargo@aircontact.com eller ring +47 22 92 55 50.