Chartermarkedet for kommerciel fragt har gennemgået en afgørende forandring de sidste år. Hyppige flyafgange med almindeligt fragtfly plus et stigende antal passagerfly til nye destinationer har ført til andre typer kommerciel fragt af gods. Med krav om effektivitet og “just-in-time”-levering oplever vi en reduktion af kapital, noget som igen betyder mindre lagerkapacitet og mindre tid.

 

cargo1.jpg

En konsekvens af dette er, at kravene til charterfly er steget drastisk på flere nye områder, som for eksempel bilindustrien, IT og olie. Samtidig er der periodevis en mangel på almindelig fragtkapacitet fordi luftfart vokser hurtigere end nogen anden form for transport. Vi er i daglig kontakt med virksomheder over hele verden og ved derfor, hvor vi skal lede for at finde de allerbedste løsninger for vores klienter. Dette gør det muligt for os hurtigt at finde det rigtige fly for dit gods, uanset om det er en lille pakke på 10 kilo eller om det er en fragt på 100 tons.

 

I den kommercielle godssektor kan penge tit spares ved at spare tid. Ved at bruge charter sparer du tid samtidig med, at du høster fordele af vores erfaring inden for godsfragt, shipping-, olie- og bilindustrien. Vore hovedklienter er internationale og nationale speditionsvirksomheder, men vi har også direkte kontakt med slutbrugere.

 

Aircontacts mæglere er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Vi står klar til at bruge vores netværk af kontakter for at tilfredsstille alle dine behov.

charter_cargo.jpg

 

Vores prisberegning er naturligvis gratis uanset om vi får opgaven eller ej.

 

Tag gerne kontakt med os på e-mail cargo@aircontact.com eller ring til os på +47 22 92 55 92.