humanitarian.jpg

Siden Biafra-krisen i 1967 har Aircontact vært involvert i et utall humanitære operasjoner internasjonalt. Uansett om det er en liten eller stor krise blir Aircontact, på grunn av vår lange meglererfaring, alltid kontaktet for å gi et bud på slike operasjoner. Gjennom mange år har vi opparbeidet oss en helt unik erfaring og kompetanse som sørger for at alle oppdrag til problemområder blir gjennomført så trygt og sikkert som mulig. Tid er en avgjørende faktor i mange livstruende situasjoner, og menneskers liv avhenger av vår erfaring i å levere forsyninger direkte til problemområder så sikkert og hurtig som mulig.

De siste store nødhjelpsoperasjonene vi har vært involvert i inkluderer Darfur, jordskjelvet i Pakistan og tsunamien i 2004. Tilsammen krevde disse oppdragene nesten 100 flygninger for mange ulike kunder med flytyper som varierer fra de litt mindre Antonov AN-12 opp til Boeing 747 og Antonov AN-124. Aircontact leverer flytransport til mange ulike aktører, men blant våre største kunder er diverse FN-organisasjoner som WFP, UNHCR, WHO, UNDPKO, internasjonale og nasjonale Røde Kors, den danske beredskapsstyrelsen, Statens räddningsverk i Sverige, Kirkens Nødhjelp og andre NGOer samt kommersielle leverandører av nødhjelpsutstyr. Felles for alle disse organisasjonene er deres behov for hurtig og presist koordinerte leveringer i de første timene og dagene etter at en krise har skjedd. Vi frakter ikke gods bare fra Europa til den nødvendige destinasjonen, men også fra Midtøsten, Øst-Asia/Kina, Afrika og generelt der nødhjelpsutstyret lagres eller distribueres fra.

charter_humanitarian_1.jpg

Aircontacts megleravdeling er tilgjengelig i alle døgnets 24 timer, syv dager i uken. Vi står klare til å bruke vårt vidstrakte nettverk av kontakter for å tilfredsstille alle dine behov. For mer informasjon om våre nødhjelpsløsninger, trykk her. Vår prisberegning er naturligvis gratis uansett om vi får oppdraget eller ei.

Vennligst kontakt oss på e-post relief@aircontact.com eller ring oss på +47 22 92 55 92.