humanitarian.jpg

Efter Biafra-krisen i 1967 har Aircontact været involveret i de fleste humanitære operationer over hele verden. Det er lige meget, om det er en stor eller en lille krise. Vi bliver altid kontaktet for at give et tilbud på sådanne operationer. Gennem årene har vi oparbejdet en nødvendig erfaring og kompetence, som bidrager til, at alle opgaver til problemområder bliver gennemført så trygt og sikkert som muligt. Tid er en helt afgørende faktor i mange livstruende situationer og mange menneskers liv er afhængig af vores erfaring og evne til at levere forsyninger direkte til problemområder så sikkert og hurtigt som muligt.

 

De sidste store nødhjælpsoperationer vi har været involveret i inkluderer Haiti, Libya, Darfur, jordskælvet i Pakistan og tsunamien i 2004. Tilsammen krævede disse opgaver næsten 100 flyvninger for mange forskellige klienter med flyvemaskiner, som varierer fra AN12 op til B747 og AN124. Aircontact arrangerer flytransport for mange klienter, men blandt vores største er forskellige FN-organisationer som WFP, UNHCR, WHO, UNDPKO; samt det internationale og nationale Røde Kors, den danske beredskabsstyrelse, statens räddningsverk i Sverige, Kirkens Nødhjælp og andre NGO’er og kommercielle leverandører af udstyr til nødhjælp. Fælles for dem alle er et behov for hurtig og præcist koordineret lufttransport i de første få timer efter, at en krise har fundet sted. Vi fragter ikke kun gods fra Europa til den nødvendige destination, men også fra Mellemøsten, Østasien/Kina, Afrika og generelt der, hvor forsyninger og udstyr lagres eller distribueres fra.

charter_humanitarian_1.jpg

Aircontacts mæglere er tilgængelige 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Vi står klar til at bruge vores netværk af kontakter for at tilfredsstille alle dine behov.

Vores prisberegning er naturligvis gratis uanset om vi får opgaven eller ej.

Tag gerne kontakt med os på e-mail relief@aircontact.com eller ring til os på +47 22 92 55 92.